Diensten

Latex spuiten op wanden & plafonds

Multilatexspuiter spuit latex muurverf op wanden en plafonds door middel van Airless en Air assisted spuitapparatuur voor nevelarm spuiten. De latex wordt gespoten onder regelbare druk en afhankelijk van het object met of zonder persondersteuning. Latex spuiten is mogelijk op ieder type harde ondergrond. Multilatexspuiter spuit enkel met hoogwaardig en  milieuvriendelijk latex op waterbasis. Het laten latex spuiten van uw wanden en plafonds bespaart enorm veel tijd en is financieel aantrekkelijker in vergelijking met traditioneel rollen. Multilatexspuiter is binnen 1 a 2 dagen klaar en u bent 30% tot 40% goedkoper uit. 

 

 

Latex spuiten buitenmuren, gevels & daken

Multilatexspuiter beperkt zich niet alleen tot binnen de woning latex spuiten, maar spuit ook latex muurverf op buitenmuren, gevels en daken. Het weer speelt hierbij een grote rol en daarom voeren wij buitenwerkzaamheden alleen uit in de lente- en zomermaanden. We maken hierbij alleen gebruik van zeer weervaste latex voor een langdurig resultaat. Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 

Welk type latex en slijtage klasse is de juiste voor de perfecte uitvoering van jouw project?

Er zijn gerenommeerde kwaliteitsindicatoren die de glansgraad, contrastverhouding en de natte slijtvastheid van latex verf aanduiden. Natte slijtvastheid indiceert hoe hoog de bestendigheid van de verflaag is tegen vervuiling, contrastverhouding geeft het dekkend vermogen aan en de glansgraad wordt geclassificeerd met de kernmerken glanzend, gemiddelde glas, dofmat en mat. Aan de hand van de criteria kunnen we de ideale latex uitkiezen voor jouw project. 

 

Latex verf wordt ondergebracht in 5 klassen (klasse 1 = hoogste kwaliteit).  Wij werken uitsluitend met klasse 1 t/m 3 om kwaliteit te waarborgen. De klassen zijn bepalend voor de toepassing van een latex verf op een bepaalde ondergrond, ruimte en situatie. De classificering heeft ook invloed op de prijs. Laat u daarom altijd informeren over de verschillen en toepassing van latex verf.   

 

Klasse 1: latex verven klasse 1 zijn de meest het schrobvast en grondig te reinigen. Multilatexspuiter gebruikt deze latex verf vooral in vochtige ruimtes of waar de kans op vervuiling zeer groot is. Denk hierbij aan keukens en trapgangen.

 

Klasse2: latex verven klasse 2 zijn redelijk schrobvast en goed te reinigen. Multilatexspuiter gebruikt deze latex verf in ruimtes welke intensief gebruikt worden en de kans op vervuiling aanwezig is. 

 

Klasse3: latex verven zijn wasvast. Multilatexspuiter gebruikt deze latex verf voornamelijk voor normale situaties. Klasse 3 is uitstekend voor wanden en plafonds en leent zich voor ieder huishouden.

 

*Alle klasse zijn verkrijgbaar in glans, zijdeglans, mat, diepmat, zijdemat en isolerend. 

Onderhoudsbedrijf M. van der Heide - Adres: Kellogplaats 754 3068 XM ROTTERDAM - Telnr: (+31) 630633830 - E-mail: Michel@multilatexspuiter.nl - KvK: 24455312 - BTW: NL 126285500.B.03 - IBAN: NL04ABNA0555397947