MULTILATEXSPUITER PRIJZEN LATEX SPUITEN

 

Prijzen latex spuiten van wanden & plafonds door multilatexspuiter

 

De prijs is afhankelijk en gebaseerd op latex spuitwerk van wanden & plafonds met latex van hoge kwaliteit per M2. Multilatexspuiter spuit minimaal twee lagen latex voor een optimaal langdurig sensationeel resultaat, maar rekent standaard één laag. In tegenstelling tot collega's maken wij hierin het verschil. Altijd een superstrak en spraakmakend egaal eindresultaat voor een eerlijke prijs. We bieden een all-in-one prijs zodat u altijd weet waar u aan toe bent en nooit voor verrassingen komt te staan. Alle werkzaamheden zoals afplakken, kleine beschadigingen repareren en het kitten van naden is inbegrepen. 

 

Bij het aanvragen van een offerte voor latex spuiten van wanden & plafonds is de prijs een indicatie en komt het veelal voor dat de prijs na een bezichtiging op locatie voordeliger uitvalt. 

 

  

Welk type latex en slijtage klasse is de juiste voor de perfecte uitvoering van jouw project?

 

Er zijn gerenommeerde kwaliteitsindicatoren die de glansgraad, contrastverhouding en de natte slijtvastheid van latex verf aanduiden. Natte slijtvastheid indiceert hoe hoog de bestendigheid van de verflaag is tegen vervuiling, contrastverhouding geeft het dekkend vermogen aan en de glansgraad wordt geclassificeerd met de kernmerken glanzend, gemiddelde glas, dofmat en mat. Aan de hand van de criteria kunnen we de ideale latex uitkiezen voor jouw project. 

 

Latex verf wordt ondergebracht in 5 klassen (klasse 1 = hoogste kwaliteit).  Wij werken uitsluitend met klasse 1 t/m 3 om kwaliteit te waarborgen. De klassen zijn bepalend voor de toepassing van een latex verf op een bepaalde ondergrond, ruimte en situatie. De classificering heeft ook invloed op de prijs. Laat u daarom altijd informeren over de verschillen en toepassing van latex verf.   

 

Klasse 1: latex verven klasse 1 zijn de meest het schrobvast en grondig te reinigen. Multilatexspuiter gebruikt deze latex verf vooral in vochtige ruimtes of waar de kans op vervuiling zeer groot is. Denk hierbij aan keukens en trapgangen.

 

Klasse2: latex verven klasse 2 zijn redelijk schrobvast en goed te reinigen. Multilatexspuiter gebruikt deze latex verf in ruimtes welke intensief gebruikt worden en de kans op vervuiling aanwezig is. 

 

Klasse3: latex verven zijn wasvast. Multilatexspuiter gebruikt deze latex verf voornamelijk voor normale situaties. Klasse 3 is uitstekend voor wanden en plafonds en leent zich voor ieder huishouden.

 

*Alle klasse zijn verkrijgbaar in glans, zijdeglans, mat, diepmat, zijdemat en isolerend.